Avjuvargeaidnu
9730 Karasjok
+47 970 72 225

Om oss

Beliggenhet Campingplassen er plassert i naturskjønne omgivelser.
Skjermet, men allikevel kort vei til naturopplevelser, sametinget og andre kjente bygninger, severdigheter, kultur og aktiviteter av ulike slag.

Vi ligger vi ikke langt unna jakt- og fiskemuligheter, fotturer, butikker, kjøpesentra, og det er kun 20 km til Finskegrensa.

Om vinteren går snøscooterløypa helt opp til hyttene, så utgangspunktet for snøscootersafari er utmerket! Skientusiastene kan bruke det samme sporet til å komme seg ned på elveisen, og videre til de mange skiløypene i området! Det er gåavstand til slalombakken.

Grillstue, lavvu, sauna og spa

Grillstua står til disposisjon for våre gjester.
Der kan dere tilberede deres egen mat over bål, eller dere kan bestille tradisjonell mat som vi serverer til dere på ekte samisk vis.
I saunaen og det utendørs spaet (boblebadet), kan dere om vinteren nyte stjernehimmelen, nordlyset, og lyset over gamle sentrum, og om sommeren midnattsola, og utsikten over sentrum.

Aktiviteter

Vi arrangerer snøskutersafari om vinteren. Vi leier også ut snøskutere og ytterbekledning. Sommer som vinter er det også mange andre aktivitetstilbud i Karasjok

Mer om campingplassen

Campingplassen ble etablert i 1963 med 3 hytter og utedo på nederste platå.
I dag består campingplassen av 22 hytter, campingområde med plass til 50 bobiler og campingvogner, to sanitæranlegg, tv-rom, stor grillstue, lekeplass, finsk sauna med panoramavinduer og massasjebad med plass til 8 personer. Vi har også trådløst internett som dekker deler av campingplassen.

Kvalitet og sikkerhet

Karasjok Camping AS er svært opptatt av at naturen vi ferdes i tas godt vare på. Vår miljøprofil er å aldri gå på akkord med helse, miljø og sikkerhet, og jobber alltid etter en null-skade visjon på disse områdene.

Vi har gjort sikkerhetsvurderinger av alle våre skutersafaripakker. Dersom du skal ferdes alene i naturen, sommer eller vinter, gi beskjed hvor du skal, og undersøk med oss om eventuelle farer.

Sikkerhet

Våre ansatte har dedikert ansvar for at sikkerheten blir godt ivaretatt ved alle våre aktiviteter.

Natur og miljø

Vi tar vare på naturen. Vi beveger oss i godkjente løyper og rydder alltid søppel etter oss selv og andre